dimecres, 13 d’abril del 2011

IX JORNADES DE TALLERS OBERTS DELS ARTISTES A SARRIÀ 2011


Divendres 27 maig, de 17 a 21h
Dissabte 28 maig, 11 a 14h i de 17 a 21h
Diumenge 29 maig, de 11 a 14h
Inauguració: 24 de maig a les 19h a Casa Orlandai


Un any més, es celebren les Jornades de Tallers Oberts dels artistes a Sarrià, i com cada any, els artistes obriran les portes dels seus estudis tot un cap de setmana, amb la finalitat que els amants de l'art puguin entrar i veure els tallers on treballen i creen les seves obres.

Aquest any són 61 artistes que us conviden a visitar els seus tallers i experimentar l'art des de prop. Des de 2002 i per novè any consecutiu +d3 congrega als Artistes Visuals a Sarrià, organitzant aquest esdeveniment de caràcter cultural i lúdic que tindrà lloc l'últim cap de setmana de maig, dins del marc de Tallers Oberts, que es van celebrant a tota la ciutat els diferents caps de setmana d'aquesta primavera i que queda coordinat a nivell de ciutat per a-fad des de 2010.

Com és habitual, la organització ha marcat una ruta on podreu trobar fàcilment tots els estudis i centres artístics en un passeig pel barri i contarà amb dos punts d'informació, alhora que es podrà participar en les activitats artístiques organitzades per les diferents edats, per a que tots podeu participar de la cultura en un entorn festiu.
Com cada any, podreu visitar una interessant exposició, dedicada a recolzar a artisties amb diferents dificultats. Aquest any us presentem la exposició del 2on còmic de Miquel Fuster, que a través de l'art ha pogut reinserir-se a la societat després de 15 anys visquen al carrer. Miquel Fuster representarà a les Associacions Centre d'acollida Assís i Arrels Fundació al seu projecte "Imagina un 2015 sense ningú al carrer".

La Casa Orlandai, també col·labora en aquestes jornades acollint l'exposició col·lectiva dels artistes participants del 17 al 31 de maig. La inaguració de l'exposició col·lectiva serà el 34 de maig a les 19h a la mateixa Casa Orlandai, on es donaran a conèixer totes les activitats relacionades amb aquestes novenes Jornades.

S'ha organitzat una exposició de Síntesi, on s'exhibirà la obra dels artistes seleccionats entre tots els participants de Tallers Oberts de Barcelona, junt amb la de 6 artistes internacionals seleccionats en el marc del mateix esdeveniment.

Es podrà visitar al FAD (Foment d'arts decoratives) del 13 al 29 de maig. L'acte d'inaguració serà a la plaça del MACBA el 12 de maig a les 19:30h.
Als últims anys, a Sarrià s'han congregat un gran numero d'artistes ocupant els seus estrets carrers, en un nucli històric de gran bellesa. Aquesta és una ocasió única per a veure els tallers, com i on es gesta una obra, intercambiar impressions amb els seus autors i conèixer un ampli ventall de disciplines artistiques, entre les que trobem gravat, pintura, escultura, collages, pintura sobre seda, ceràmica, fotografia, joieria, disseny i il·lustració.
Els tallers estaran senyalitzats per un distintiu fàcilment reconeixible i tota la informació, horaris i artistes participants, la podeu trobar a aquest blog o al d'Informació General

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada